Elektronische Beveiliging in Eindhoven

☰ Menu

Veb Erkend Beveiligingsbedrijf (VEB) 2018

Posted on by m2beveiliging

Waarom VEB erkend?

 

M2 Beveiliging is ook in 2018 VEB erkend (Veb Erkend Beveiligingsbedrijf). Het VEB staat voor een erkenning voor beveiligingsbedrijven. Welke beveiliging er ook nodig is, een VEB Erkend Beveiligingsbedrijf voorziet u van een vakkundig advies en realiseert een correcte uitvoering van de gekozen beveiligingsoplossing. Als er VEB achter het beveiligingsbedrijf staat dan zit het goed: Veiligheid via de vakman!

 


 

Kwaliteitsgarantie

 

Het VEB is een kwaliteitsgarantie voor afnemers voor de oplevering van een beveiligingsinstallatie. Na de oplevering van een inbraakinstallatie ontvangt u een opleveringsbewijs of een beveiligingscertificaat. Deze kunt u dan doorzetten naar uw verzekering. U weet dan dat de beveiligingsinstallatie conform het VRKI is geïnstalleerd en dat het goed zit. Want alleen een VEB Erkend Installateur kan kwaliteitsdocumenten afgeven.

 

Eisen van verzekeraars:

Een verzekeraar eist extra beveiligingsmaatregelen, alvorens een inboedel of de bedrijfsinventaris en goederen te willen verzekeren tegen diefstal en/of inbraak. Een VEB Erkend Beveiligingsbedrijf  kan u advies geven over elk beveiligingsvraagstuk. Na het ontvangst van het kwaliteitsdocument bent u voor 1 jaar verzekerd, de geldigheidsduur van het document kunt u verlengen met 5 jaar als u een onderhoudscontract afsluit. 

 

Contact

Eist uw verzekeraar om beveiligingsmaatregelingen te nemen? M2 Beveiliging adviseert u vrijblijvend naar de mogelijkheden. Zowel het adviesgesprek als de offerte zijn vrijblijvend. Maak telefonisch een afspraak met een van de adviseur op 040-256 9997 of mail naar info@m2beveiliging.nl.

 

 

 

 

 

This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.