Elektronische Beveiliging in Eindhoven

☰ Menu

Samenwerking met M2 Beveiliging

Gecertificeerde samenwerking

M2 Beveiliging werkt graag als integraal kennispartner voor installatietechnische projecten. Om de beste installatieoplossing te adviseren kunt u ons het beste in een zo vroeg mogelijk stadium van het project inschakelen. Wij kunnen uw specifieke vraag en opdracht dan vakkundig beantwoorden en uitvoeren. 

Als E-installateur krijgt u vaak bestek aanvragen, met daarin, naast uw core business, ook aanvragen met betrekking tot beveiliging. De standaard installaties zijn voor u geen probleem. Echter wordt er vaak een gecertificeerde installatie gevraagd. Dan wordt het lastiger, maar u wilt toch graag inschrijven. Wat nu?

M2 Beveiliging is voor u de perfecte partner. Wij zijn een door CIBV gecertificeerde branddetectiebedrijf. Eveneens zijn wij aangesloten bij de Vereniging voor Europese Beveiligingsbedrijven (VEB). Wij verzorgen het Programma van Eisen, het ontwerp, de componenten, de oplevering, de service en het certificaat. Uiteraard kunnen de installaties aangesloten worden op onze meldkamer. U verzorgt de aanleg en levering van de bekabeling, desgewenst het aansluiten van de componenten. Uiteraard voorzien wij u van de noodzakelijke projectinformatie, zoals tekeningen en blokschema’s en onze projectbegeleiders, begeleiden u bij het opstarten van het project.

 

Werkwijze

Uw aanvraag wordt bij ons in behandeling genomen en snel verwerkt. Goed en eerlijk communiceren zijn de kerntaken van M2 Beveiliging. Door tijdig te communiceren en goed samen te werken kunnen arbeidsuren worden bespaard en de klant volledig ontzorgt. U wordt bekend gemaakt met de installatievoorwaarden, zodat op basis hiervan uw calculatie kunt maken. Daarnaast krijgt u onze verkoopvoorwaarden, zoals uw korting en de gegevens voor uw eventuele bonusregeling.

 

Interesse?

Hebben wij uw interesse opgewekt. Neemt u gerust eens vrijblijvend contact met onze beveiligingsadviseurs op om de voorwaarden te bespreken. Het is voor ons een uitdaging om voor u een concurrerende offerte uit te brengen, zodat u deze eens rustig kunt bekijken. Uiteindelijk gaan wij voor een langdurige onderlinge relatie, waarin samenwerking hoog in het vaandel staat.

 

 

Samenwerking M2 Beveiliging BV