Elektronische Beveiliging in Eindhoven

☰ Menu

Nóg veiliger: wij gaan fuseren!

Posted on by Sander Oord

M2 Beveiliging en Alert Systems gaan de krachten bundelen! En dat is mooi nieuws, want samen staan we sterker en kunnen we nog meer klanten veiligheid bieden. De teams van M2 Beveiliging en Alert Systems gaan samen werken, ze vullen elkaar perfect aan. Het werkgebied wordt uitgebreider en met ons grotere montageteam staan we er helemaal klaar voor.

 

Nóg veiliger: wij gaan fuseren!

De klanten van M2 beveiliging zullen, naast deze kwaliteitsslag, verder niet veel merken van de fusie. De locatie, contactgegevens, de planning, facturatie, het KvK-nummer: alles blijft ongewijzigd. De klanten van Alert Systems kunnen nog altijd aan de Haagdijk 74 naar de showroom komen, zoals ze gewend zijn. Ook het telefoonnummer en e-mailadres blijft hetzelfde. Toch verandert er voor hen wel wat vanaf 1 juli: Alert Systems krijgt een ander KvK-nummer en gaat gebruik maken van het plan- en facturatiesysteem van M2 Beveiliging. Natuurlijk hebben we alle betrokken klanten hierover direct geïnformeerd!

 

Brand!

Voor de klanten van Alert Systems is het mooi dat ze nu ook voor brandbeveiliging bij hun vertrouwde partij terecht kunnen. M2 Beveiliging is namelijk een erkend CIBV-installateur en zorgt voor goedgekeurde brandmeldinstallaties. Daarmee is de veiligheidsdienstverlening compleet: van inbraakbeveiliging tot toegangscontrole, van camera’s tot schrikbelichting. Samen staan we voor iedereen klaar, particulieren en bedrijven. We hebben er zin in! Op naar een veiligere toekomst!

 

 

This entry was posted in Nieuws and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.