Elektronische Beveiliging in Eindhoven

☰ Menu

M2 Beveiliging opent op 23 november haar winkel in Tilburg!

Posted on by m2beveiliging

 

Blok vrijdag 23 november in je agenda want onze M2 Beveiliging winkel in Tilburg opent haar deuren. Op Black Friday, vrijdag 23 november, van 09.30 uur tot maar liefst 21.00 uur staat ons team voor je klaar en gaan de deuren officieel open. In samenwerking met Telecombinatie Heyhoef Tilburg openen wij onze gloednieuwe eigen winkel aan de Heyhoefpromenade 9 in Tilburg. 

 

 Opening M2 Beveiliging Winkel Tilburg

 

Wat kan je verwachten? 


Een winkel met beveiligingssystemen zoals een camerasysteem, alarmsysteem en domotica systeem. 
Wij adviseren, leveren en monteren de installaties bij u op locatie en beheren en controleren uw systemen. In de winkel kunt u de demo systemen te bekijken en zelfs bedienen met app’s. Zo kan u met een domotica systeem door middel van een app de verlichting aan/uit zetten, de rolluik bedienen of het alarm in-/uitschakelen. Daarnaast is het mogelijk om gratis advies te krijgen om uw woning en/of bedrijf te beveiliging.  Kortom, onze medewerkers kunnen niet wachten om u te verwelkomen in onze winkel en dat maar liefst 6 dagen in de week!

 

Openingsactie 

Schrijf je in tussen 23 november en 5 december in de winkel en maak kans op een gratis alarmsysteem van ZeroWire t.w.v. € 890,- inclusief montage. Op 5 december maken wij de winnaar bekend! 

Draadloos alarmsysteem - ZeroWire M2 Beveiliging Tilburg

 

Service in de winkel

Woon je in de omgeving van Tilburg? Dan is onze winkel dé plek om langs te gaan en alles rondom je beveiliging voor in huis of bedrijfspand te laten regelen. Ons team draagt zorg voor jouw ontzorging: we zijn een winkel waar persoonlijk contact en onvoorwaardelijke service nog centraal staan. Zo stoppen we niet bij het geven van advies op maat, maar onderhouden en beheren wij uw systemen. Bij vragen kom je natuurlijk altijd even langs of bij hoge urgentie bel je naar onze 24/7-uurs dienst. Van a tot z dus: alles geregeld. Heeft u bestaande abonnementen en/of contracten lopen voor uw beveiliging, wij kunnen deze overnemen en uw beveiliging regelen. 

 


Waar en wanneer kan je ons bezoeken?

Adresgegevens:
Heyhoefpromenade 9
5043 RA Tilburg

 

Openingstijden:

Maandag          13.00 – 18.00 uur
Dinsdag           09.00 – 18.00 uur
Woensdag        09.00 – 18.00 uur
Donderdag       09.00 – 18.00 uur
Vrijdag              09.00 – 21.00 uur
Zaterdag           09.00 – 17.00 uur
Zondag            Gesloten 

 


 

 

 

 

This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.