Elektronische Beveiliging in Eindhoven

☰ Menu

Gratis overstapservice van M2 Beveiliging BV

Posted on by m2beveiliging

 

M2 Beveiliging biedt u de mogelijkheid om gratis over te stappen van (beveiligings)installateur. Niet veel ondernemers weten het, maar overstappen gaat vrij eenvoudig. Misschien betaalt u ieder jaar wel te veel voor al uw beveiliging en wilt u een second opinion. Wellicht bent u niet tevreden over uw huidige installateur? M2 Beveiliging kan uw beveiligingssystemen beheren, in service nemen en onderhouden, daarnaast worden de installaties aangesloten op onze meldkamer. Hoe stapt u over en wat moet u doen?

 

Header M2 Beveiliging

 

Onderhoud- en servicecontract

 

Met het servicecontract kunt u beroep doen op het serviceteam van M2 Beveiliging. Wij controleren uw beveiligingssystemen preventief tijdens het periodiek onderhoud. Dit om de juiste werking en levensduur van uw systemen te waarborgen. Middels het onderhoud wordt de kans op storingen en nodeloze alarmen tot een minimum beperkt. Daarnaast staat onze 24-uurs storingsdienst altijd voor u klaar om te helpen. 

 

Voordelen:

 

Meldkamer abonnement

 

Of het nu gaat om inbraak-, brand- of sabotagemelding, zodra de melding binnenkomt, komt de meldkamer direct in actie. De centralisten monitoren continue de aangesloten elektronische beveiliging- en camerabewakingssystemen. 24 uur per dag en 7 dagen per week staat  het team van goed opgeleide en klantvriendelijke centralisten voor u klaar. De meldkamer kan nog sneller en adequater handelen als ze beschikken over live camerabeelden. Een verbinding met de meldkamer is dan wel noodzakelijk. 

 

Gratis overstappen, hoe zit dat dan?

 

U kunt nu gratis overstappen naar M2 Beveiliging zonder dubbele kosten op uw abonnementen. M2 Beveiliging neemt uw installatie over en de abonnementen gaan in op het moment dat uw huidige abonnementen eindigen. De kosten voor het overnemen van de installatie zal M2 Beveiliging voor zijn rekening nemen. Deze aanbieding geldt voor alle abonnementen.

 

 

Hoe stapt u over?

Eenvoudig overstappen door de volgende stappen te volgen:

  1. Beëindig huidige abonnementen
  2. Overdracht installateurscode
  3. U betaalt pas als uw huidige abonnementen stoppen

 

Meer informatie?

 

Wilt u overstappen van installateur of wilt u een prijsvergelijking op uw huidige abonnementen? Neem contact op via mail naar: info@m2beveiliging.nl of bel direct naar 040-2569997.

 

This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.