Elektronische Beveiliging in Eindhoven

☰ Menu

Fabrieksbezoek juni ‘17 Honeywell | Security and Fire

Posted on by m2beveiliging

 

Het is inmiddels alweer twee weken geleden dat M2 Beveiliging een bezoek heeft gebracht in Italië bij één van onze fabrikanten voor brandmeldinstallaties, namelijk bij HONEYWELL. Honeywell produceert zijn producten bij System Sensor te Trieste. Met een aantal installateurs zijn we uitgenodigd door Honeywell om de fabriek te bezoeken.

 

Honeywell fabrieksbezoek door M2 Beveiliging

Tijdens het fabrieksbezoek van Honeywell zijn we op hoogte gebracht van de ontwikkeling en productie eenheid van Honeywell. Tijdens de rondleiding en bedrijfspresentatie werd al snel duidelijk dat alles draait om perfectionisme, kwaliteit, service en veiligheid. De producten worden uitgebreid getest in verschillende condities om de duurzaamheid van de componenten te meten. Immers meten is weten.

 

In de bedrijfspresentatie werd de nadruk gelegd op de draadloze componenten van Notifier. De ontvanger kan aangesloten worden op de lus van het brandmeldsysteem, van hieruit kunnen moeilijk bekabelde ruimtes toch beveiligd kunnen worden. Het systeem kan zowel autonoom gebruikt worden, als aangesloten worden op een traditioneel brandmeldsysteem via een detectiezone. De ontvangstinterface beschikt over de nodige relais om alarmen en storingen door te geven aan de brandmeldcentrale. Via een weergavedisplay kan het brandmeldsysteem elk element identificeren. De communicatie verloopt bidirectioneel en werkt op meerdere frequenties om goede communicatie te garanderen. Het draadloze systeem wordt opgebouwd uit draadloze melders, handmelders, sirenes, I/O modules, versterkermodules en interface. De draadloze producten van Honeywell zijn CPD gekeurd volgens EN54-25.

 

Draadloze adresseerbare detectie Honeywell | M2 Beveiliging

Advies?

M2 Beveiliging zit niet stil en beweegt mee met de nieuwste trends en ontwikkelingen binnen in de branche om zo voor u de beste oplossingen te bedenken. Heeft u behoefte aan advies of heeft u interesse in brandmeldsysteem? M2 Beveiliging is een CIBV erkend installatie-, onderhouds- en branddetectiebedrijf en kan u verder helpen bij het realiseren en onderhouden van uw brandmeldinstallatie. Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vul het contactformulier in en wij nemen contact met u op!

This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.