Elektronische Beveiliging in Eindhoven

☰ Menu

Wat is toegangscontrole?

Toegangscontrole is het controleren en beheren van de toegang tot uw pand of een specifiek gedeelte van uw pand. Door middel van elektrotechnische sleutels wordt uw pand elektronisch beveiligd via een toegangscontrolesysteem. Hierdoor bepaalt u wie, waar en wanneer iemand toegang heeft tot en binnen uw gebouw. 

Met de toegangscontrole van M2 Beveiliging beschikt u over een professioneel en eenvoudig te gebruiken toegangscontrolesysteem. Het systeem is gebruiksvriendelijk en vereist minimale instructies. 

 

Toegangscontrole M2 Beveiliging

 

Waarom toch kiezen voor een toegangscontrole in plaats van sloten en sleutels?

De voordelen van toegangscontrole zijn stukken beter dan een grote bos sleutels. Bij verlies van een bos sleutels moet u alle sloten vervangen en kunnen de kosten hoog oplopen. Met een toegangscontrolesysteem ontvangt elk personeelslid of bezoeker een speciale sleutel om toegang te krijgen bij elke deur, poort of slagboom. Ze hoeven alleen hun sleutel bij de lezer te houden en toegang wordt verleend of ontzegt, afhankelijk van wat hen is toegewezen. Hierdoor bent u verzekerd van een betrouwbaar beveiligingssysteem voor de toegang tot uw pand/gebouw dan met een gewoon slot- en sleutelsysteem. 

 

U gebouw veilig houden

De beveiliging en veiligheid van uw werknemers en eigendommen is uw verantwoordelijkheid. Met de het toegangscontrolesysteem kunt bepaalde gebieden eenvoudig afsluiten en controleren. Zo kunt u bij een ongeluk of een misdaad met behulp van de toegangscontrolesysteem controle hebben. Bepaalde gebieden kunt u afsluiten als er zich calamiteiten voordoen, zoals een inbreker opsluiten. U controleert wie waar was en wanneer. 

 

Toegangscontrole koppelen aan uw alarmsysteem

Toegangscontrole kan gekoppeld worden aan een alarminstallatie. Het alarmsysteem en de meldkamer registreren wie wanneer binnen komt met de tag en/of wanneer is het alarm in-/uitgeschakeld. Daarnaast kunnen gebruikers eenvoudig worden toegevoegd of bijgewerkt. 

 

Interesse?

Hebben wij uw interesse gewekt en wilt u beschikken over toegangscontrole? Neem dan vrijblijvend contact op met M2 Beveiliging of vul het contactformulier in en dan nemen wij contact met u op!