Elektronische Beveiliging in Eindhoven

☰ Menu

Service & onderhoud

Service & onderhoud staat bij ons hoog in het vaandel. Als gecertificeerd bedrijf voor zowel inbraak- als brandbeveiliging, beschikken wij over een 24 uurs service dienst. Naast de service werkzaamheden kunt u bij ons terecht voor preventief onderhoud op al onze geleverde systemen. Dit bevordert namelijk de levensduur van uw installatie. Ook is onze telefonische helpdesk paraat voor het opvangen van de eerste lijnvragen, zoals het toevoegen en/of wijzigen van een code in uw beveiligingssysteem.

Naast het telefonisch melden van storingen is het eveneens mogelijk u storingen online te melden. Maak hiervoor gebruik van onderstaande button. Uw storing wordt zo spoedig mogelijk in behandeling genomen.

 

Regelmatig onderhoud is zeer belangrijk

Voor een optimale werking van beveiligingssystemen is regelmatige onderhoud zeer belangrijk. Het minimaliseert de kans op onverwachte storingen en zorgt voor een langere levensduur van de installatie. 

De beveiligingssystemen worden bij de controles uitgebreid getest en waar nodig in overleg aangepast of voorzien van nieuwe apparatuur. Onderhoud kan zowel preventief als correctief van belang zijn en is zeer belangrijk om de aandacht van installaties te bestuderen.  

 

Inloggen op afstand

Naast het op locatie werken, bestaat de mogelijkheid om met diverse beveiligingsinstallaties op afstand te kunnen werken. Met behulp van u kunnen wij een inloggen op de centrale en kunnen we een eerste inspectie uitvoeren op de installatie of andere werkzaamheden. Wij vragen van te voren uitdrukkelijk uw toestemming om deze werkzaamheden uit te voeren.

 

Handleidingen

In deze moderne tijd is het niet meer gebruikelijk om bij de installatie een handleiding uit te leveren van het systeem. De ervaring leert dat de klant deze kwijt raakt of helemaal niet gebruikt. In het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, heeft  M2 Beveiliging ervoor gekozen om deze handleidingen online te zetten. Zorg ervoor dat u het type centrale weet en kies de juiste handleiding.

 

Gratis overstap service & onderhoudscontract

Heeft u elders al een onderhoudscontract afgesloten maar bent u niet tevreden of bent u simpelweg opzoek naar een ander onderhoudsbedrijf. M2 Beveiliging heeft voor u de oplossing. De gratis overstapservice waarin u van het volgende profiteert: 

 

Heeft u nog vragen of wilt u een onderhoud inplannen? Neem dan contact met ons op.