Elektronische Beveiliging in Eindhoven

☰ Menu

MISTGENERATOR

“WAT JE NIET ZIET, KUN JE OOK NIET STELEN”

Steeds meer gebouwen worden uitgerust met een inbraakinstallatie, Het doel van de installatie is het detecteren en doormelden van een eventuele inbraak. De melding gebeurt via een binnen- cq. buitensirene en een automatische doormelding naar onze meldkamer. In de praktijk blijken deze meldingen prima te voldoen, maar de daarop volgende menselijke interventie volgt dikwijls pas na een aanzienlijk aantal minuten.

Inbrekers weten dit en maken van deze tijdspanne gebruik om snel de meest waardevolle goederen te stelen en tijdig weg te komen.

Een mistgenerator biedt een unieke en actieve oplossing voor dit probleem. Deze is in staat om in slechts enkele seconden een groot kantoor, winkel of andere ruimte totaal te vullen met een ondoorzichtige mist.

De mist voorkomt dat personen deze ruimte betreden tot gedurende ruim tien minuten na het afgaan van het alarm. Het is immers onmogelijk een hand voor ogen te zien. De mist is kleurloos en laat na het optrekken geen sporen na. De uitgestoten mist en de eventuele binnensirene zorgen dat de ogen en oren van de ongewenste bezoeker(s) nog nauwelijks functioneren.

 

Bekijk onderstaande video en zie dat een mistgenerator werkt

 

De voornaamste criteria voor een efficiënte bescherming via een mistgenerator:

Kies enkel voor een goede mistgenerator, die de bedoelde ruimte binnen maximaal 10 seconden vult en dit bij een maximale zichtbaarheid van 30 cm.

 

 

INTERESSE?

Hebben wij uw interesse opgewekt. Neemt u gerust eens vrijblijvend contact met onze beveiligingsadviseurs of vul het contactformulier in en wij nemen contact met u op.