Elektronische Beveiliging in Eindhoven

☰ Menu

Inbraakbeveiliging 

Een veilig gevoel is een goed gevoel

 

Inbraakbeveiliging door vakmannen

Het aantal inbraken in woonhuizen en bedrijfspanden blijft ieder jaar toenemen. De indringers van tegenwoordig worden steeds innovatiever. Gelukkig kan M2 Beveiliging u helpen met inbraakbeveiliging in de omgeving van Eindhoven, Tilburg, Breda en ‘s-Hertogenbosch. Na een bezoek kunnen wij samen tot een beveiligingsoplossing komen op het gebied van inbraakbeveiliging bij uw woonhuis of bedrijfspand. Dé beveiliger van Brabant heeft al veel klanten en ervaringen met inbraakbeveiliging installaties en heeft voor ieder probleem een oplossing. 

 

RISICO ANALYSE

M2 Beveiliging is een erkend beveiligingsbedrijf en is lid van de Vereniging van Erkende Beveiligingsbedrijven, kortweg VEB genoemd. Als erkend beveiligingsbedrijf stellen we samen met u een risico analyse op van uw bedrijfspand of woning en bepalen we de attractieve waarde van uw handelsgoederen. Dit alles aan de hand van de Verbeterde Risicoklassenindeling (VRKI_2020) voor woningen en bedrijven. Deze analyse is het uitgangspunt voor het uiteindelijke beveiligingsplan.

 

BEVEILIGINGSPLAN

Op basis van de risico analyse wordt een programma van eisen (PvE) opgesteld, wat de basis vormt voor het op te stellen beveiligingsplan. Naast de elektronische installatie voorziet het PvE in de overige veiligheidseisen, te weten organisatorische-, bouwkundige- en meeneembeperkende maatregelen. Deze maatregelen vormen samen het beveiligingsplan, met als uiteindelijke doel het opleggen van drempels om een inbraak tegen te gaan. Het opleggen van drempels verzorgt u tijdwinst. Immers hoe langer het duurt voordat ze uw pand ongewenst kunnen betreden, hoe onaantrekkelijker het is voor de inbreker. Mocht de inbreker alsnog zijn slag kunnen slaan dat dient de installatie de inbraaktijd zodanig te verkorten zodat de schade beperkt blijft. Denk daarbij aan doormelding naar onze meldkamer en alarmopvolging door een professioneel bedrijf.

 

MAATWERK AAN OPLOSSINGEN

M2 Beveiliging is op de hoogte van alle laatste nieuwe technieken en regelgeving van inbraakbeveiliging. Derhalve stellen wij voor u een plan op wat perfect bij uw past en aan de regelgeving voldoet. Met als eindresultaat een certificaat voor uw verzekeringsmaatschappij. Wij werken ten alle tijden volgens de regelgeving, ook indien de alarminstallatie of inbraakbeveiliging conform uw wensen is samengesteld, blijft ons uitgangspunt de VRKI. Mocht de installatie in de toekomst gecertificeerd dienen te worden kan dit altijd nog zonder veel aanpassingen aan de installatie. Bent u geïnteresseerd of op zoek naar een beveiligingsbedrijf voor de aanleg van een alarmsysteem, belt u gerust eens voor een vrijblijvende afspraak met een van onze beveiligingsadviseurs.