Elektronische Beveiliging in Eindhoven

☰ Menu

Bouwterrein beveiliging met 2Watch

Posted on by m2beveiliging

 

Bouwterrein Beveiliging

M2 Beveiliging biedt samen met onze partner 2Watch BV de oplossing voor bouwplaatsbeveiliging. Bent u een bouwbedrijf of bent u bezig met werkzaamheden rondom uw bedrijfspand en wilt u uw materiaal en voertuigen beschermen? Dan bieden wij voor u de ideale oplossing om uw bouwterrein tijdelijk te beveiliging. 

 

Regelmatig wordt er gestolen, ingebroken of vandalisme gepleegd op onbeveiligde bouwlocaties. Dit levert grote schade aan en kost veel geld, tijd en frustratie. Hierbij moet u niet alleen denken aan directe schade maar ook aan indirecte schade, zoals personeel en ondernemers die hun werk niet meer kunnen uitvoeren en de oplevering niet op tijd klaar is.  

 

logo-2watch

 

M2 Beveiliging & 2Watch BV heeft een oplossing om uw eigendommen te beschermen tegen diefstal door middel van mobiele cameramasten. Dit mobiele camerasysteem is hufter proef en eenvoudig te plaatsen. Hiermee kunnen ongewenste personen of voertuigen eenvoudig gedetecteerd worden op uw bouwplaats. Door het toevoegen van alarmopvolging kan na een alarmmelding een bewaker ter plaatsen komen om de situatie te bekijken. Zo nodig kan de politie worden ingeschakeld of andere maatregelen genomen worden. 

 

De mobiele cameramasten zijn eenvoudig te plaatsen en bestrijken ongeveer 2,5 m2. Bij elke mast wordt 25 meter voedingskabel geleverd. Onderhoud en vervanging van accu’s tijdens de bouw is niet aan de orde.

 

 

Voordelen van cameramasten op uw bouwterrein

 

 

Evenementen beveiliging

Ook op evenementen terreinen zijn de mobiele camera
beveiligingssystemen van M2 Beveiliging & 2Watch BV geschikt voor beveiliging. Bij de opbouw van het terrein is er dag en nacht zicht op het evenementen terrein en zijn uw kostbare eigendommen beschermd. De masten kunnen zowel tijdens het evenement gebruikt worden als daarvoor en daarna. Als toezichthouder heeft u meer controle over uw evenementen terrein en is uw terrein beter beveiligd. 

 

Voordelen van 2Watch BV camera mast op uw evenementen terrein: 

 

Live view

2Watch BV beschikt over een eigen meldkamer, hier komen meldingen en beelden vanuit de betreffende cameramasten binnen. Dit is het kloppend hart van de productiviteit van de systemen, via deze meldkamer worden de masten en de betreffende surveillanten aangestuurd.

Wanneer u wenst om uw object via een live streaming te beveiligen, dan kunnen wij dit eveneens uitvoeren vanuit de meldkamer. De betreffende bewaking beambte zal hier vandaan 24 uur per dag uw eigendommen in de gaten kunnen houden.

Opvolging

Zoals eerder al werd aangegeven moet uw cameramast wel voorzien zijn van een alarmopvolging dienst. Door middel van de camerabeelden van de cameramasten kan op afstand de ernst van de alarmmelding bepaald worden. Indien ernstig wordt er snel én effectief gehandeld, want elke seconde telt. De surveillance komt op locatie en handelt de melding uiterst professineel af. Dit betekent extra controle op het gehele terrein, controle op braakschade, schade en aanhouden van verdachten (in samenwerking met politie). Dag en nacht staan de surveillanten klaar om snel ter plaatsen te komen. Zo bent u volledig ontzorgt omtrent uw beveiliging van uw bouwplaats- of evenemententerrein. 

Contact

Wilt u meer informatie over de Plug & Play cameramasten van M2 Beveiliging? Of wilt een offerte voor het huren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en dan komen we samen tot een oplossing. 

 

 

This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.