Elektronische Beveiliging in Eindhoven

☰ Menu

Waarom moet u voor M2 Beveiliging kiezen?

Posted on by m2beveiliging

 

M2 Beveiliging is aan het vernieuwen! Op deze pagina worden de nieuwste ontwikkelingen en trends rondom beveiliging bijgehouden. Daarnaast worden veelgestelde vragen omtrent beveiliging uitgediept en beantwoord. Zo ook in dit artikel. In dit artikel staat de volgende vraag centraal: Waarom u voor M2 Beveiliging kiest! 

 

Waar staat M2 Beveiliging voor? 

M2 Beveiliging maakt een zeer gezonde groei door. Door de overname van ICS Beveiligingstechniek zijn we doorgegroeid als professionele organisatie die de klant centraal stelt. De focus ligt bij ons dan ook op de manier hoe we klanten benaderen en behandelen. Onze motto is: “We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen”. Wij zijn pas tevreden als de klant ook tevreden is. Dit door middel van duidelijke en heldere communicatie en voor elke wens een oplossing van ons. 

 

Zoals u waarschijnlijk al weet biedt M2 Beveiliging meerdere diensten aan op het gebied van beveiliging. De specialiteiten zijn: inbraakbeveiliging, brandbeveiliging, camerasystemen en toegangscontrole. Met erkenningen voor inbraak- en brandbeveiliging zijn wij op de hoogte van de actuele regelgeving en de moderne technieken. De electrotechnische beveiligingsinstallaties worden aangesloten op onze meldkamer. Zodat wij de opvolging van uw systeem kunnen garanderen en u derhalve kunnen ontzorgen eventueel door middel van alarm opvolging door de mobiele surveillance.

 

Ons bedrijf is daarnaast een full-service organisatie met snelle diensten. Ons tweede motto luidt als volgt: “uw storing aan de elektronische beveiligingsinstallatie voor de middag gemeld, dezelfde dag wordt u nog geholpen.” Derhalve garanderen wij u een onafgebroken werking van de installatie. Wij bieden als erkend Branddetectiebedrijf en erkend VEB Installateur een 24 uurs service dienst, waarin uw eventuele dringende storingen in de avonden, weekenden en op feestdagen worden verholpen.

 

Zoals al is aangegeven staat M2 Beveiliging voor een persoonlijke benadering bij uw beveiligingsvraagstukken. Samen naar een oplossing zoeken, gebruikmakend van onze expertise, want ondanks dat wij jong bedrijf zijn, zijn onze medewerkers al meer dan 10 jaar werkzaam in de beveiligingsbranche. Van ons kan u professionele beveiligingsinstallaties verwachten, die zorgen voor een veilig en goed gevoel! Daar draait het toch immers om? 

 

Tot slot biedt M2 Beveiliging een gratis overstapservice voor klanten die een bestaand inbraak- en brandmeldsysteem hebben en graag met ons samen willen werken. U profiteert absoluut en krijgt de volgende voordelen: 

 

 

Hebt u interesse in één van onze diensten? Of wilt u graag een nadere toelichting om de mogelijkheden te bespreken? Neem vrijblijvend contact op met M2 Beveiliging en wij staan u graag te woord. 

M2 Beveiliging

Adres: Dillenburgstraat 27C 5652 AM Eindhoven 
Telefoon:040 256 9997

 

 

This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.