Elektronische Beveiliging in Eindhoven

☰ Menu

M2 Beveiliging… Even voorstellen

M2 Beveiliging is een jong en dynamisch elektrotechnisch beveiligingsbedrijf in Nederland. Opgericht op 13 januari 2012 en gericht op zowel de particuliere en de zakelijke markt, alsmede de semi-overheidsinstellingen in heel Nederland. Met een compleet pakket aan professionele producten en diensten maken wij maatwerk voor u als klant. Met erkenningen op gebied van brand– en inbraakbeveiliging leveren wij deze professionele producten en diensten conform de huidige regelgeving. Certificaten voor eisende partijen kunnen derhalve afgegeven worden.

 

Waar staan wij voor?

M2 Beveiliging staat voor een persoonlijke benadering bij uw beveiligingsvraagstukken. Samen naar een oplossing zoeken, gebruikmakend van onze expertise, want ondanks dat wij een jong bedrijf zijn, zijn onze medewerkers al meer dan 10 jaar werkzaam in de beveiligingsbranche. M2 Beveiliging maakt gebruik van de modernste technieken die passen bij u als persoon en waar u een goed gevoel bij hebt. Immers onze diverse beveiligingsinstallaties, zorgen voor een veilig en goed gevoel!

De adviseurs van M2 Beveiliging onderscheiden zich door professionaliteit op basis van jarenlange ervaring binnen de beveiligingsbranche, gecombineerd met gedegen opleidingen.

 

Contact

Heeft u beveiligingsvraagstukken? Bent u op zoek naar een beveiligingsinstallatie? Neemt u gerust eens vrijblijvend contact op met onze beveiligingsadviseurs om uw beveiligingsvraagstukken te bespreken. Het is voor ons een uitdaging om voor u een concurrerende offerte uit te brengen, zodat u deze eens rustig kunt bekijken. M2 Beveiliging uw betrouwbare partner in de beveiliging! Ga naar onze contactpagina of bel ons op 040-2569997.