Elektronische Beveiliging in Eindhoven

☰ Menu

Onderhoud kan uw leven reden

Posted on by m2beveiliging

 

Een brandmeld- of inbraakinstallatie is bedoeld om aan het begin van een brand of inbraak in een zodanig vroeg stadium te signaleren. Zodat het bestrijden hiervan tijdig kan plaatsvinden en maatregelen genomen kunnen worden. De ongevallen of schade kunnen dan als gevolg van brand of inbraak worden voorkomen of respectievelijk beperkt blijven. Bij brand hangt het af van de tijd die er is om te kunnen handelen. Onderhoud van de installatie is dus heel belangrijk! 

 

brandbeveiliging

Onderhoud en controle aan uw installatie is zeer belangrijk

Daarnaast is het van belang dat een brandmeld– of inbraakinstallatie tijdig de juiste informatie (door meldingen) versturen aan de juiste personen en instanties en eventueel sturingen verrichten naar andere installaties. Door onderhoud conform de norm uit te voeren moet een brandmeldinstallatie in nominale (normale) staat verkeren en zijn functie in de brandbeveiliging kan vervullen. Met een inbraakinstallatie moet de pakkans vergroot worden op ongewenste personen.  

 

Onderhoud aan een brandmeldinstallatie is werk voor specialisten met juiste vakbekwaamheid en goede werkprocedures. Zij moeten de brandmeldinstallatie die onderhouden wordt professioneel gebruiken en juiste handelingen kunnen verrichten om de brandmeldinstallatie weer in zijn nominale staat te brengen. Tevens geldt dit ook voor inbraakbeveiliging installaties.

 

De onderhoud controles worden uitgevoerd door onze specialisten en zij testen uitvoerig de systemen. Waar nodig wordt in overleg het systeem aangepast of voorzien van nieuwe technologie. Daarnaast biedt dit een mogelijkheid voor u om vragen stellen aan onze specialisten over de beveiliging-installatie. 

Onderhoud van beveiliging is belangrijk | M2 Beveiliging biedt voor u de oplossing

Gratis overstappen

Heeft u al een andere onderhoudsbedrijf maar bent u niet tevreden. Stap dan gratis over naar M2 Beveiliging en voorkom dubbele kosten in het overstapjaar. Daarnaast wordt de afhandelingen met het andere onderhoudsbedrijf door ons afgehandeld. M2 Beveiliging beschikt over een certificering voor brandmeldonderhoudsbedrijf (CIBV), brandmeldinstallaties (CIBV) en is erkend bij Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven (VEB). 

 

Heb je vragen of wil je een onderhoud inplannen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Indien gewenst komen wij vrijblijvend op locatie uw situatie te inventariseren.

 

 

This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.