Elektronische Beveiliging in Eindhoven

☰ Menu

Minder brandmeldingen in 2017 voor de brandweer

 

De brandweer kreeg in 2017 ongeveer 7 procent minder brandmeldingen binnen. De meldkamer ontving in totaal 219.000 brandmeldingen; dat zijn er 3000 minder dan in 2016. In 140.000 gevallen werd de brandweer ook daadwerkelijk gealarmeerd door de meldkamer. In 130.000 gevallen rukte de brandweer uit. Een op de tien keer dat de brandweer uitreed, werd de inzet onderbroken en kwam de brandweer niet ter plaatse aan.

 

Brandweer - Brandmeldinstallatie - Eindhoven (meer…)

Fabrieksbezoek juni ‘17 Honeywell | Security and Fire

 

Het is inmiddels alweer twee weken geleden dat M2 Beveiliging een bezoek heeft gebracht in Italië bij één van onze fabrikanten voor brandmeldinstallaties, namelijk bij HONEYWELL. Honeywell produceert zijn producten bij System Sensor te Trieste. Met een aantal installateurs zijn we uitgenodigd door Honeywell om de fabriek te bezoeken.

 

Honeywell fabrieksbezoek door M2 Beveiliging

(meer…)

Beveiligingscamera’s om uw bedrijfspand mee te beveiligen

 

In uw bedrijfspand bevinden zich de belangrijkste bezittingen van uw onderneming. Wanneer er van buitenaf af of door uw eigen personeel wordt gestolen is dat een nachtmerrie waar u liever niet aan denkt. Helaas is niet iedereen te vertrouwen en bent u genoodzaakt het zekere voor het onzekere te nemen. Het ophangen van beveiligingscamera’s zal de kans op diefstal verkleinen! Wordt er toch gestolen, is er sprake van vandalisme, geweld of ander onheil? Dan heeft u in ieder geval de beelden nog. Ideaal wanneer u uw verzekering raadpleegt of wanneer u een dader zoekt. Omdat het bij gebrek aan bewijs niet lukt om uw zaak rond te krijgen is het belangrijk daar vooraf op in te spelen!

 

Camerabewaking - camerabeveiliging - M2 Beveiliging

 

(meer…)

M2 Beveiliging introduceert een compleet Camera Startersset met Premium Kwaliteit

 

Full HD compleet camerapakket M2 Beveiliging

 

M2 Beveiliging innoveert en komt met een nieuwe camera Startersset op de markt. Het camerapakket is voorzien van Full HD premium kwaliteit en is toegankelijker voor een grotere doelgroep. 

(meer…)

Verhuisbericht M2 Beveiliging

 

M2 Beveiliging maakt een bijzondere groei door en daarom gaan wij verhuizen naar een nieuw onderkomen. Van Karolingersweg 4 gaan wij verhuizen naar Dillenburgstraat 27-C  in bedrijventerrein De Hurk (2 min rijden) te Eindhoven.

 

M2 Beveiliging - De Hurk (meer…)

Hoe moet u omgaan met cameratoezicht? Wat mag wel en wat niet?

 

Omgaan met cameratoezicht

Wat zijn nu eigenlijk de regels omtrent het plaatsen van camera’s? Waar moet u rekening mee houden? En hoe moet u omgaan met de beelden en cameratoezicht? 

Het zomaar plaatsen van een camera kan een strafbare feit zijn, een mogelijke celstraf van 2 maanden is het gevolg (Wetboek van Strafrecht, artikel 441). Wie zich beter verdiept in de regels omtrent cameratoezicht, beseft dat een camera ophangen veel voorbereiding vereist. Want zomaar ergens een camera ophangen mag absoluut niet. Sterker nog, werken in besloten ruimtes, zoals kantoor- en werkruimtes – mogen mensen in beginsel helemaal niet worden gefilmd. Hiervoor moet een zwaarwegend belang voor zijn en moet cameragebruik expliciet worden aangegeven door middel van een bord.

 

Cameratoezicht

(meer…)

Doormelding via internetverbinding

 

In de afgelopen periode krijgen wij veel vragen over de mogelijkheid van doormelding via internetverbinding van de inbraakcentrale. In dit artikel leest u de mogelijkheden en welke uitbreidingen mogelijk zijn op de doormelding van uw inbraaksysteem. Een doormeldsysteem over IP is goedgekeurd voor alle risicoklassen (1 t/m 4) en is dus voor alle verzekeringssituaties gecertificeerd. De ontwikkeling in de beveiligingsbranche wordt in rap tempo geschakeld van ISDN en PSTN lijnen naar IP technologie. Alarmeringsdoormelding over internet (via een dataverbinding) komt in de plaats van doormelding over traditionele telefoonlijnen. Doormelding via internet is betrouwbaarder, goedkoper en veiliger.

 

Doormelding via IP

 

(meer…)

De beste beveiligingscamera uit de beveiligingsbranche!

 

M2 Beveiliging is continu bezig om de trends en ontwikkelingen binnen de beveiligingsbranche bij te houden om zo de beste producten te kunnen aanbieden. Daarom willen wij aan u de 7K Pro Beveiligingscamera aan u voorstellen:

 

Avigilon 7K HD Pro-camera

(meer…)

360° Fish-eye Camera van M2 Beveiliging

 

M2 Beveiliging is continu op zoek naar de nieuwste technologieën om de beste producten te kunnen aanbieden. De nieuwe 360 Fish-eye Camera is een uitermate geschikte camera die we dan ook graag aan u willen introduceren. 

M2 - 360° camera (meer…)

Vacature: Beveiligingsmonteur

Vacature Beveiligingsmonteur M2 Beveiliging

ICS Beveiligingstechniek

ICS Beveiligingstechniek is overgenomen door M2 Beveiliging

M2 Beveiliging heeft sinds september 2014 ICS Beveiligingstechniek. Patrick Matthijssen, directeur van M2 Beveiliging is blij met de overname: “Dankzij deze strategische overname hebben wij ons marktaandeel in de regio Eindhoven kunnen verdrievoudigen. Met deze overname zijn wij marktleider geworden in de regio Eindhoven. Het doel van M2 Beveiliging is om ‘De Beveiliger van Brabant‘ te worden en het doel komt door deze overname steeds dichter bij.

ICS Beveiligingstechniek

Karolingersweg 4

5616 HX Eindhoven

T. 040 2569997

 

ICS beveiligingstechniek logo

 

Onderhoud kan uw leven reden

 

Een brandmeld- of inbraakinstallatie is bedoeld om aan het begin van een brand of inbraak in een zodanig vroeg stadium te signaleren. Zodat het bestrijden hiervan tijdig kan plaatsvinden en maatregelen genomen kunnen worden. De ongevallen of schade kunnen dan als gevolg van brand of inbraak worden voorkomen of respectievelijk beperkt blijven. Bij brand hangt het af van de tijd die er is om te kunnen handelen. Onderhoud van de installatie is dus heel belangrijk! 

 

brandbeveiliging

(meer…)

Waarom moet u voor M2 Beveiliging kiezen?

 

M2 Beveiliging is aan het vernieuwen! Op deze pagina worden de nieuwste ontwikkelingen en trends rondom beveiliging bijgehouden. Daarnaast worden veelgestelde vragen omtrent beveiliging uitgediept en beantwoord. Zo ook in dit artikel. In dit artikel staat de volgende vraag centraal: Waarom u voor M2 Beveiliging kiest! 

(meer…)