Elektronische Beveiliging in Eindhoven

☰ Menu

Camerabeveiliging Eindhoven

Camerabeveiliging installaties / camerasystemen

Door de bomen het bos niet meer zien. Tegenwoordig is er een groot aanbod aan camerasystemen. Maar waar moet u nou uit kiezen en past het beste in uw situatie? M2 Beveiliging komt graag even langs om uw situatie te bekijken. Hierna kunnen wij u adviseren en helpen aan een camerasysteem. 

Kiest u voor een camerasysteem van M2 Beveiliging, dan bent u in ieder geval gegarandeerd voor kwaliteit en de beste oplossing. Eenvoudig en snel beelden terug kijken waar dan ook ter wereld. Op basis van de functionaliteiten van een camera en de juiste afstelling krijgt u de mooiste beelden op uw smartphone, tablet of beeldscherm. 

dahua-smartpss-plus-mobile-apps

Meer controle en beheer rondom uw gebouw

Met een camerasysteem kunt u op afstand situaties bekijken, extra veiligheid realiseren en een beter overzicht krijgen of een incident kunnen vastleggen? De beelden kunnen uiteindelijk op een beeldscherm weergegeven worden. Het beeldscherm kan een smartphone zijn of op een beeldscherm van de PC. Met de geleverde software kunt u eenvoudig en snel de beelden terug kijken. Let wel op wat u met de beelden doet, u kunt ze niet zomaar op social media zetten. Wilt u meer weten over wat wel en niet mag met cameratoezicht, lees dan hier verder. 

Alarmverificatie door een camerasysteem

De politie rijdt tegenwoordig niet meer voor een alarmmelding. Alleen als het om een geverifieerd alarm gaat, snelt de politie naar locatie en krijgt prioriteit 1. Een geverifieerd alarm is een alarm door een ooggetuige die een inbraakpoging waarneemt. Dit kan waargenomen worden door een persoon of door middel van een camerasysteem. Een camerasysteem kunt u aansluiten op de meldkamer voor videosurveillance. Bij een verdachte situatie of beweging komt de meldkamer in actie en volgt een vooraf gestelde protocol. 

 

Advies?

Behoefte aan een advies? Neem vrijblijvend telefonisch contact op of vul het contactformulier in en wij nemen contact met u op!