Elektronische Beveiliging in Eindhoven

☰ Menu

Camerabeveiliging

Camera beveiliging systeem

Door de bomen het bos niet meer zien. Op internet heeft u een groot aanbod aan beveiligingscamera’s  en camerasystemen, maar waar moet u gaan zoeken en op letten? M2 Beveiliging helpt u aan camerabeveiliging op maat en voor uw situatie geschikt. Compleet geleverd en geïnstalleerd en met garantie.

Kiest u voor een camerabeveiliging van M2 Beveiliging, dan bent u in ieder geval gegarandeerd voor kwaliteit en de beste oplossing. De camerabeelden kan u op uw smartphone, tablet of beeldscherm live uitkijken en eenvoudig terug zoeken. Het camera systeem wordt aangesloten op een beveiligde netwerk zodat u op afstand, waar ter wereld, met wifi of 3G/4G de beelden kan bekijken.

 

Camera beveiliging systeem met een app

 

Een beveiligingscamera met kwaliteitsbeelden vraagt om specialistische kennis van een expert. Om kwaliteitsbeelden te kunnen krijgen moet er rekening gehouden worden met verschillende aspecten, zoals lichtinval, resolutie, megapixel, plaatsing etc.  M2 Beveiliging biedt u ten alle tijden camera beveiliging aan met een minimaal een resolutie van Full HD of 4K (4x Full HD). Bedrijfsmatig kunnen we een stap verder door intelligentie toe te passen, zoals people counting, line crossing, face recognition, object missing, heat map etc. Voor iedere wens of situatie zijn er oplossingen. Benieuwd naar de eigenschappen en mogelijkheden van camera´s, lees dan hier onze artikelen. 

 

Snel en eenvoudig een alarm genereren met een camera

 

 

Meer controle en beheer rondom uw gebouw

Met camera beveiliging kan u op afstand een overzicht creëren en meer veiligheid realiseren. Zo kan u thuis uw bedrijf in de gaten houden of juist andersom. De camera beelden kunnen op verschillende manieren worden opgenomen, zoals continu en/of met bewegingsdetectie. De beelden worden op een video recorder opgeslagen en kunnen eenvoudig worden bekeken . Op basis van de capaciteit van de recorder en de instellingen van de camera(‘s) kan er worden terug gekeken. Wilt u een incident bewaren dan kunnen de beelden worden opgeslagen op een USB (binnen enkele minuten)Let wel op dat u de camerabeelden van een incident niet zomaar op social media gaat verspreiden. U moet namelijk rekening houden met de privacy van de mensen, ook al hebben ze iets misdaan. Wilt u meer weten over wat wel en niet mag met cameratoezicht, lees dan hier verder. 

Camerabeveiliging systeem

 

 

Alarmverificatie door camerabeveiliging

De politie rijdt tegenwoordig niet meer voor een alarmmelding. Alleen als het om een geverifieerd alarm gaat, snelt de politie naar locatie en krijgt het prioriteit 1. Een geverifieerd alarm is een alarm door een ooggetuige die een inbraakpoging waarneemt. Dit kan waargenomen worden door een persoon of door middel van een camera beveiliging/bewaking. Een camerasysteem van M2 Beveiliging kan aansloten worden op particuliere meldkamer voor videosurveillance. Bij een verdachte situatie of alarmmelding komen de beelden bij de meldkamer terecht en worden de beelden uitgekeken. Bij een inbraak wordt de politie ingeschakeld en live view doorgezet naar cameratoezicht van de politie.

 

Advies?

Behoefte aan een advies of meer informatie? Neem telefonisch contact op of vul het contactformulier in en wij nemen contact met u op.