Elektronische Beveiliging in Eindhoven

☰ Menu

Camerabeveiliging Eindhoven

Camerabeveiliging installaties / camerasystemen

M2 Beveiliging heeft in Eindhoven al vele camerasystemen geplaatst om bewoners een veiliger gevoel te geven tegen overvallers. Een camerasysteem kan uw veiligheid verhogen door overvallers af te schrikken of door hen te identificeren. Regelmatig hoort u dat bewoners of eigenaren worden overvallen in eigen woning of pand. Niks vermoedend doet de eigenaar de voordeur open als er wordt aangebeld en men wordt overvallen. U wilt toch niet uw eigendommen verliezen?

Een camerabeveiliging van M2 Beveiliging kan eenvoudig met een videophonie systeem bij de voordeur tot heel uitgebreide camerasystemen in en rondom uw woonhuis of bedrijfspand. De camera’s registreren en kunnen alarmeren wanneer u niet kijkt. De beelden worden opgeslagen en kunnen live bekeken worden waardoor de pakkans groter wordt. Snapshots kunnen verstuurd worden per mail. U kunt de beelden bekijken via uw LED televisie, uw desktop, uw mobiel en/of uw tablet.

Camerabeveiliging Eindhoven M2 Beveiliging

Alarmverificatie door camerasysteem

Binnen de huidige regelgeving is alarmverificatie een veelgebruikte term. Het komt er in het kort op neer, dat u het alarm van uw inbraaksysteem gecontroleerd moet hebben voordat de politie ingeschakeld mag worden. In de praktijk betekent dit dat u ter plaatse bij uw woonhuis moet zijn geweest om te kijken of er daadwerkelijk iets aan de hand is. Is uw woning, binnen en/of buiten, voorzien van een camerasysteem, kunt u deze beveiligingsinstallatie gebruiken om uw alarm te verifieren. U kunt daarin nog een stap verder gaan en het alarm laten verifieren door onze meldkamer. Na verificatie kan naast de belanghebbende de politie gewaarschuwd worden. Dit is de beveiligingsmethode van de toekomst. 

 

M2 Beveiliging biedt een totaalconcept voor camerabeveiliging

M2 Beveiliging beveiligt uw woonhuis of bedrijfspand. Wij hebben ruime kennis en ervaring met het installeren en onderhouden van camerabeveiliging. Wij leveren gepaste camerasystemen aan bedrijven en particulieren en willen altijd voldoen aan uw wensen en behoeften. M2 Beveiliging is een specialist in camera toezichten garandeert u altijd de nieuwste en meest geavanceerde producten te leveren, te installateurs en te onderhouden. U vindt het toch ook prettig als u precies weet wat er rondom uw woning of bedrijf gebeurt? Wij leveren alles rondom camerabeveiliging in Eindhoven, Tilburg, Breda en Den Bosch en helpen u de juiste keuze te maken. 

 

Advies?

Behoefte aan een advies? Neem vrijblijvend telefonisch contact op of vul het contactformulier in en wij nemen contact met u op!