Elektronische Beveiliging in Eindhoven

☰ Menu

Professionele alarmopvolging en bewakingsdiensten

Beschikt u over een alarmsysteem of een camerasysteem, dan bent u niet ineens goed beveiligd. Beveiliging is het geheel van maatregelen om uw object te beschermen tegen inbraak, diefstal of onveilige situaties. Wat doet u namelijk als het alarm afgaat en er is niemand in de buurt om even te gaan kijken? Wat doet u als het alarm afgaat en u ligt net warm in uw bed? M2 Beveiliging organiseert voor u de opvolging van alarmmeldingen. 

 

Bewakingsdiensten:

 

Na het ontvangst van het alarm via de meldkamer, snelt er een surveillant naar uw object. Op locatie maakt de surveillant een inschatting van de situatie en schakelt indien nodig de politie/brandweer in of zorgt voor noodreparaties (in overleg met u). Eenmaal als de situatie weer veilig en onder controle is, brengt de surveillant een rapportage uit van de bevindingen en waarnemingen. Pas als alles geregeld is en de veiligheid gegarandeerd kan worden, vertrekt de surveillant.

 

Uw voordeel:

 

Het goed opvolgen van een alarm is dus essentieel om uw object goed te beveiligen. M2 Beveiliging werkt nauw samen met professionele bewakingsbedrijven en organiseert voor u de alarmopvolging. Wel zo handig om maar één contactpersoon te hebben voor al uw beveiliging. Het goed organiseren van uw beveiliging vereist veel tijd en geld. Waarom laat u de regie niet uit handen nemen? Laat M2 Beveiliging u ontzorgen van al uw beveiliging. U kunt zich meer focussen op uw eigen primaire taken en het werkt ook nog eens kostenbesparend. 

 

Contact

Wilt u ook volledig ontzorgt worden omtrent al uw beveiliging? Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken. Hierbij geldt dat de beveiliging die u wenst, volledig aansluit op uw organisatie. Bel of mail ons voor meer informatie.