Elektronische Beveiliging in Eindhoven

☰ Menu

Alarmsysteem voor woning of bedrijfspand?

In ieder huis of gebouw kan worden ingebroken. Om de kans op inbraak te verkleinen is een alarmsysteem noodzakelijk. Door middel van een alarmsysteem beschermt u uw eigendommen tegen inbrekers en dieven. Het werkt zowel preventief als bij werkelijke inbraakpogingen. Mocht de inbreker toch tot een inbraakpoging overgaan, dan zal de sirene van het alarmsysteem afgaan. Dit schrikt de meeste inbrekers al af voordat ze binnen komen.

Alarmsysteem | Inbraakbeveiliging | M2 Beveiliging BV

Alvorens het installeren van het alarmsysteem, wordt er een beveiligingsplan gemaakt. De Detectoren worden tactisch geplaatst voor een optimale beveiliging. In het beveiligingsplan worden maatregelingen zoals bouwkundige, organisatorische en elektronisch met de klant besproken, om zo per situatie tot een zo goed mogelijk eindresultaat te komen. Voor een goede opvolging van de signalen moet het systeem aangesloten zijn op een Particuliere Alarm Centrale (PAC). De centralist van de PAC neemt direct contact op met de sleutelhouders, bewoner, beveiligingsbeambte of de politie alarmeren. Zij kijken dan ter plekke waarom het alarmsysteem is afgegaan en gaan op zoek naar de oorzaak. Door de meldkamer wordt de pakkans op een inbreker groter en kan de schade beperkt worden.

 

Alarmsysteem & advies op maat

M2 Beveiliging uit Eindhoven is gespecialiseerd in het installeren van beveiligingssystemen. U kunt altijd rekenen op een alarmsysteem die aansluit op uw wensen. Wij luisteren naar uw wensen en geven u een advies op maat. Op basis van de wensen en de gestelde eisen van de verzekeraar stellen we een persoonlijke beveiligingsplan op dat voldoet conform de wet en regelgeving van beveiliging. Op deze manier geven wij u en de verzekeraar de zekerheid dat het alarmsysteem aan de gestelde eisen voldoet. Wel zo fijn dat zekerheid hebt dat uw woning of bedrijfspand optimaal beveiligd wordt. 

Alarminstallaties van M2 Beveiliging zijn op vele manieren uit te breiden. Zoals met sirenes, bewakingscamera’s, brandbeveiliging & toegangscontrole. De componenten worden aangesloten op het alarmsysteem en meldingen komen direct terecht bij de PAC. 

 

Onderhoud op het alarmsysteem

Om de garantie op beveiliging van uw woning of bedrijfspand te kunnen blijven garanderen is onderhoud op het alarmsysteem noodzakelijk. Hiervoor komt M2 Beveiliging één keer per jaar langs om het hele alarmsysteem te controleren en na te lopen. De kans op storingen worden hierdoor verminderd en het levensduur van het systeem wordt vergroot. Daarnaast is er voor u de mogelijkheid om bepaalde organisatorische veranderingen met de monteur te bespreken. 

De navolgende acties worden uitgevoerd tijdens het onderhoud: 

 

Interesse?

Hebben wij uw interesse gewekt en wilt u beschikken over een alarmsysteem? Neem dan vrijblijvend contact op met M2 Beveiliging of vul het contactformulier in en dan nemen wij contact met u op!