Elektronische Beveiliging in Eindhoven

☰ Menu

Alarmsysteem voor woning of bedrijfspand?

In ieder huis of gebouw kan worden ingebroken. Om de kans op inbraak te verkleinen is een alarmsysteem noodzakelijk. Door middel van een alarmsysteem beschermt u uw eigendommen tegen inbrekers en dieven. Het werkt zowel preventief als bij werkelijke inbraakpogingen. Mocht de inbreker toch tot een inbraakpoging overgaan, dan zal de sirene van het alarmsysteem afgaan. Dit schrikt de meeste inbrekers al af voordat ze binnen komen.

Alvorens het installeren van het alarmsysteem, wordt er een beveiligingsplan gemaakt. Plaatsen van detectoren moeten tactisch geplaatst worden om een optimale beveiliging te creëren. Hierin zullen diverse onderwerpen als bouwkundige, organisatorische en elektronische te nemen maatregelen met de klant besproken worden, om zo per situatie tot een zo goed mogelijk eindresultaat te komen. Voor een goede opvolging van de signalen moet het systeem aangesloten zijn op een Particuliere Alarm Centrale (PAC). De centralist kan dan de sleutelhouder, bewoner, beveiligingsbeambte of de politie alarmeren. Zij kijken dan ter plekke waarom het alarmsysteem is afgegaan. Door deze respons kunnen inbrekers op heterdaad betrapt worden en kan de schade beperkt blijven.

 

Alarmsysteem & advies op maat

M2 Beveiliging uit Eindhoven is gespecialiseerd in het installeren van beveiliging systemen. U kunt altijd rekenen op een alarmsysteem die aansluit op uw wensen. Wij luisteren naar uw wensen en geven u advies op maat. Op basis van uw wensen en eisen stellen wij een persoonlijke beveiligingsplan op dat voldoet aan de eisen van beveiliging. Op deze manier kunnen wij u verzekeren van een alarmsysteem die aan alle eisen voldoen en dat uw woning of bedrijfspand optimaal beveiligd wordt. 

Alarminstallaties van M2 Beveiliging zijn op vele manieren uit te breiden. Zoals met sirenes, bewakingscamera´s, brandbeveiliging & toegangscontrole. De sensoren worden aangesloten op uw alarmsysteem en waarschuwen direct de Meldkamer bij een calamiteit. 

 

Onderhoud op het alarmsysteem

Bij een professioneel alarmsysteem is onderhoud noodzakelijk. Daarom komt M2 Beveiliging één keer per jaar langs om uw alarmsysteem te onderhouden en te checken. Het goed onderhouden van het systeem is noodzakelijk voor uw veiligheid, maar ook voor uw verzekering. Wanneer het alarmsysteem niet goed wordt onderhouden is de kans op werking kleiner en de kans op storingen groter. Daarnaast kan uw verzekeraar onderhoud op uw alarmsysteem vereisen.

De navolgende acties worden uitgevoerd tijdens het onderhoud: 

 

Interesse?

Hebben wij uw interesse gewekt en wilt u beschikken over een alarmsysteem? Neem dan vrijblijvend contact op met M2 Beveiliging of vul het contactformulier in en dan nemen wij contact met u op!