Elektronische Beveiliging in Eindhoven

☰ Menu

De beste beveiligingscamera uit de beveiligingsbranche!

Posted on by m2beveiliging

 

M2 Beveiliging is continu bezig om de trends en ontwikkelingen binnen de beveiligingsbranche bij te houden om zo de beste producten te kunnen aanbieden. Daarom willen wij aan u de 7K Pro Beveiligingscamera aan u voorstellen:

 

Avigilon 7K HD Pro-camera

Minder camera’s. Minder installatie. Enorme dekking.

Het is de allereerste 7K (30 mega pixel) bewakingscamera. Deze single-sensor 7K HD Pro-camera biedt de maximale dekking en dat terwijl het de bandbreedte en de opslagruimte minimaliseert. Volgens de makers beschikt de 7K HD Pro camera over een horizontale resolutie van meer dan 7.000 pixels en meer dan 30 miljoen pixels in totaal. De 7K HD Pro Camera heeft een groot zichtbereik en creëert scherpe beelden met een brede dekking. Het heeft een bereik van meer dan 99 VGA-resolutie camera’s en levert gedetailleerde beelden, zelfs bij extreme lichtomstandigheden. Door de gedetailleerde beelden op belangrijke punten in te zoomen kunnen bijvoorbeeld gezichten herkent worden.

Hiermee is het beveiligen van grote afstanden zeer eenvoudig en kunnen ongewenste personen goed geïdentificeerd worden. Dit biedt veel mogelijkheden op gebied van beveiliging en vereist veel minder camera’s.

Een goed voorbeeld is binnen stadions. Monitor een volledige stadion van een afstand en overzie de gehele tribunes. Fans die de regels overtreden kunnen eenvoudig geïdentificeerd worden en worden opgepakt. Weer een ander voorbeeld is dat er op grote afstanden auto’s geïdentificeerd kunnen worden en kentekenplaten makkelijk gelezen kunnen worden. En zo zijn er meer voorbeelden over vliegvelden, stadscentrums, winkelstraten, havens, evenementen etc.. Kortom genoeg mogelijkheden voor beveiliging met deze beveiligingscamera.

 

7K (30MP) Beveiligingscamera

Het is meer dan alleen een beveiligingscamera

De camera maakt scherpe beelden en kan vanaf een groot afstand zien. Het is echter ook belangrijk om de beelden goed te decoderen en op te slaan in HD kwaliteit, zonder dat dit ten kosten gaat van de resolutie. Hiervoor is een systeem ontwikkeld die deze technologie aan kan en goed kan verwerken. 

M2 Beveiliging - 7K Pro Camera

 

Naast de 7K (30 megapixel) bewakingscamera is er een 6K (24 megapixel) bewakingscamera ontwikkeld. Deze 6K camera beschikt over dezelfde mogelijkheden maar dan in mindere maten.

 

 

Wat de 7K camera zich zo uitzonderlijk maakt is dat bij weinig ligt de prestaties juist verhoogt worden. In donkere plaatsen kan de 7K camera prima uit te voeten door de technologie die LightCatcher heeft ingebouwd.

 

Interesse?

Hebben wij uw interesse gewekt en wilt u meer informatie over de 7K Camera, of over andere camera camerabeveiliging neem dan vrijblijvend contact met ons op en bel naar 040-2569997

This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.