Elektronische Beveiliging in Eindhoven

☰ Menu

M2 Beveiliging introduceert een compleet Camera Startersset met Premium Kwaliteit

Posted on by m2beveiliging

 

Full HD compleet camerapakket M2 Beveiliging

 

M2 Beveiliging innoveert en komt met een nieuwe camera Startersset op de markt. Het camerapakket is voorzien van Full HD premium kwaliteit en is toegankelijker voor een grotere doelgroep. 

 

De Starterssets bieden een basis voor een kwalitatief hoogwaardig en gebruikersvriendelijk cameraobservatie- en registratiesysteem. Er zijn verschillende Starterssets beschikbaar bestaande uit:

 

 

In het camerapakket kunt u kiezen tussen een Full HD Dome IR Camera en/of Bullet Camera. De NVR networkrecoder is standaard voorzien van 1TB opslagcapaciteit en kan worden uitgebreid. De camera’s zijn voorzien van infrarood led’s met een bereik van maximaal 20 meter. Hierdoor is het mogelijk om een overzichtsbeeld te maken zowel overdag als in het het donker. 

 

Full D IR Dome Camera M2 Beveiliging Full HD IR Bullet Camera M2 Beveiliging

                 Dome Camera                                  Bullet Camera 

 

De beelden kunnen live bekeken worden vanaf de recorder via een beeldscherm of door middel van de app. De benodigde software is inbegrepen en de app is gratis te downloaden in de Playstore/Appstore. Het opgenomen beeldmateriaal kan eenvoudig worden teruggekeken en zonodig worden bijgewerkt. Alle overige informatie is te vinden in de folder.

 

App camerapakket M2 Beveiliging

 

Contact

Hebben wij uw interesse gewekt en/of wilt u meer informatie ontvangen omtrent het startersset van M2 Beveiliging. Neem dan vrijblijvend contact op of vul het contactformulier in en wij nemen contact met u op. 

 

Tel: 040 – 256 99 97  of Mail: info@m2beveiliging.nl

 

Folder Starterset M2 Beveiliging

This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.