Elektronische Beveiliging in Eindhoven

☰ Menu

Beveiligingscamera’s om uw bedrijfspand mee te beveiligen

Posted on by m2beveiliging

 

In uw bedrijfspand bevinden zich de belangrijkste bezittingen van uw onderneming. Wanneer er van buitenaf af of door uw eigen personeel wordt gestolen is dat een nachtmerrie waar u liever niet aan denkt. Helaas is niet iedereen te vertrouwen en bent u genoodzaakt het zekere voor het onzekere te nemen. Het ophangen van beveiligingscamera’s zal de kans op diefstal verkleinen! Wordt er toch gestolen, is er sprake van vandalisme, geweld of ander onheil? Dan heeft u in ieder geval de beelden nog. Ideaal wanneer u uw verzekering raadpleegt of wanneer u een dader zoekt. Omdat het bij gebrek aan bewijs niet lukt om uw zaak rond te krijgen is het belangrijk daar vooraf op in te spelen!

 

Camerabewaking - camerabeveiliging - M2 Beveiliging

 

Beveiligingscamera’s kiezen en plaatsen

Wanneer u voor beveiligingscamera’s kiest denkt u allereerst na over de locatie(s) die u in de gaten gaat houden. Vaak wordt er gekozen voor kantoorruimtes, het magazijn, in- en uitgangen en een overzichtsbeeld van het omliggende terrein. Zo heeft u een totaalbeeld en kunt u zowel binnen als buiten uw bedrijfspand opnames maken. Let wel op hoe de camera wordt opgehangen, de camera moet zo min mogelijk gericht zijn op de openbare weg of op eigendommen van anderen.

 

Draadloos systeem

Draadloze beveiligingscamera’s zijn de laatste jaren steeds populairder geworden. Dit heeft enerzijds te maken met de eenvoud waarmee dit soort systemen te installeren zijn en anderzijds met de kwaliteit van de verbinding die steeds beter wordt. Toch blijft het lastig om een afstand van meer dan 20 meter te overbruggen, wij adviseren daarom altijd om te kiezen voor en bekabeld camerasysteem. 

 

Bekabeld systeem

Vindt u beeldkwaliteit en een systeem zonder storingen belangrijk? Dan kunt u het best voor een bekabeld systeem kiezen. Bij bekabelde systemen heeft u slechts één kabel vanaf de ontvanger naar de camera nodig. Met deze kabel wordt de camera van stroom voorzien en kunnen opnames worden doorgestuurd.

 

Beelden bekijken

Een ontvanger maakt het bekijken van beelden mogelijk. Wanneer u op afstand wilt meekijken kan dit tegenwoordig live vanaf uw smartphone, tablet of PC! U kunt dit overal ter wereld via het internet doen. Voor het bekijken van beelden via internet moet de netwerk videorecorder worden aangesloten op de router.

 

Beelden opslaan

Digitale videorecorders zijn er om uw beelden op te slaan. Tegenwoordig zijn er camera’s die alleen beweging (motion detection) opnemen. Het geheugen verbruikt wordt hierdoor minder, zodat de beelden langer bewaart kunnen worden. Wij adviseren om een recorder te kiezen met minimaal 1TB als geheugen.

 

Onderhoud van bewakingcamera’s

Beveiligingscamera’s hangen aan de buiten- of binnenzijde van het bedrijfspand. Na installatie wordt er verder niet na de installatie meer omgekeken. Net als het bedrijfspand wordt een CCTV beveiligingscamera stoffig en vies en aangetast door regen en UV stralen. Wij adviseren om 1 tot 2 keer per jaar de bewakingscamera’s te reinigen en inspecteren. Het is immers zonde als er bij een calamiteit de beelden niet gebruikt kunnen worden door slecht onderhoud. 

 

Bewakingscamera’s en opnamesysteem bij M2 Beveiliging kopen

Weet u nog steeds niet welke bewakingscamera’s u nodig heeft? Vraag dan om advies van één van onze beveiligingsexperts. Zo kunnen wij u het verschil tussen de camera’s uitleggen en ziet u welke verschillen er wat betreft de beeldkwaliteit zijn. Wilt u persoonlijk met ons in contact komen? Bereik ons dan telefonisch en per e-mail via 040 2569997 of info@m2beveiliging.nl.

 

Lees nu ook: 

 

 

This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.