Elektronische Beveiliging in Eindhoven

☰ Menu

360° Fish-eye Camera van M2 Beveiliging

Posted on by m2beveiliging

 

M2 Beveiliging is continu op zoek naar de nieuwste technologieën om de beste producten te kunnen aanbieden. De nieuwe 360 Fish-eye Camera is een uitermate geschikte camera die we dan ook graag aan u willen introduceren. 

M2 - 360° camera

360° camera panorama camera

De Fish-eye zorgt voor een complete 360° panorama surveillance met hoge kwaliteit prestaties en zonder enige blinde vlekken. Deze innovatieve camera verhoogt de veiligheid door het elimineren van vertragingen in verband met kantelen en handmatig zoomen van de camera’s. Door gebieden te selecteren is het mogelijk om het 360° zicht te verkleinen naar kleinere, meer gerichte afbeeldingen zoals entree punten, kassa’s of andere gebieden die meer toezicht vereisen. Ook in opname beelden kan nog ingezoomd worden. 

Bedrijven hebben minder camera’s nodig doordat de 360° camera fungeert als het schakelpunt van de beveiliging. De Fish-eye camera vervangt meerdere camera’s wat kosteneffectief werkt voor zowel installeren als het onderhouden van de camera. 

 

M2 - Fisheye camera

 

Eenvoudig beelden bekijken en beheren

De camerabeelden kunt u eenvoudig gebruiken om de camera-instellingen of om meerdere camera’s te beheren. Het beschikt over een ingebouwde webserver wat het mogelijk maakt om op afstand live video beelden te kijken, een scan te maken of om opnames terug te bekijken. 

 

Mobiel Fisheye

Voordelen

 

Benieuwd naar de beelden en mogelijkheden van de 360° camera, bekijk dan onderstaande video.

 

 

Interesse?

Hebben wij uw interesse gewekt of heeft u vragen over de 360° camera van M2 Beveiliging of over andere beveiligingscamera’s, neem dan vrijblijvend contact met ons op en bel naar 040-2569997. 

This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.